Wil jij graag aan de slag met jezelf?

Wil je jouw mentale weerbaarheid, wendbaarheid en flexibiliteit vergroten?

Wil je stress verminderen, overprikkeling voorkomen maar ook energiek zijn? 

Wil je als moeder, zus, dochter, partner, collega, ondernemer of...  mentale rust, de juiste (gezonde) keuzes maken, energiek zijn en in balans blijven?

 

Met Anroute Coaching gaan we samen met jou aan de slag om de balans te herstellen. We gaan je helpen bij het vinden van de oorzaak van je gedrag, gewoontes en patronen. Hierdoor ga je herkennen wat de oorzaak van je klacht is om van daaruit met een aantal pijlers aan de slag te gaan. We gaan niet alleen met je breinprogrammering aan de slag maar ook met het lichaam. 

 

"Ik voel mij een krachtigere versie van mezelf. De onrust is verandert in rust en mijn mindset is positiever dan ooit."

 

Het lichaam is een belangrijke factor voor mentale wendbaarheid en mogelijkheid tot het aanpassen van onze automatismen, die we van jongs af aan met ons meedragen. In de eerste 7 jaar van ons leven programmeert ons brein zich voor 85% voor de rest van ons leven. Dit gebeurt in het onderbewustzijn, waar we intelligent niets over te zeggen hebben. Het onderbewustzijn bepaalt voor 95% hoe je handelt en reageert. Hoe je met stress omgaat, hoe je omgaat met relaties, hoe je omgaat met tegenslag en hoe jij je vandaag de dag voelt. Door met je onderbewustzijn aan de slag te gaan kun je je brein, lichaam, emoties, herinneringen en ervaringen in het leven herprogrammeren en daardoor ook de keuzes die je maakt in het leven. De Brain Balance methodiek die ik gebruik kan deze programmeringen in je onderbewustzijn doen veranderen voor de rest van je leven. Dit herprogrammeren gebeurt in simpele en effectieve stappen.                                                                                                                           

 

Geen 'zweverig' gedoe maar praktisch en op jouw behoefte afgestemd.

 

Waar de psychologie voornamelijk werkt op handeling en gedrag, geloven wij dat handeling pas veranderd kan worden wanneer je aan de slag gaat met de biologische eisen die je brein stelt. Dit is nodig om je beter staande te houden in de dagelijkse maatschappij die nogal wat van ons brein verlangt en waar ons oeroude breinsysteem niet op is ontwikkeld.

 

Wist je dat ons lichaam 3 breinen heeft?

Dit zijn je brein, je darmen en je hart. Deze drie breinen sturen nagenoeg alles in je lichaam aan. Hoe we denken, leren, voelen, en creëren. Maar ook hoe geluk wordt ervaren en hoe we ons als mens blijven ontwikkelen. Vaak is de samenhang van deze drie breinen uit balans. Tijdens de  coaching gaan we aan de slag met het herstellen van  deze balans. Weetje: Ons gelukshormoon wordt voor 90% aangemaakt in onze darmen!

 

Je lifestyle veranderen om weer grip op jezelf en het leven te krijgen.

Met onze coaching gaan we op zoek naar de oorzaak van je programmeringen door middel van een aantal elementen die van essentieel belang zijn in je leven. We starten met Breinkennis. Weten waarom je doet wat je doet en hoe je brein voor je werkt, zorgt ervoor dat je inzichten krijgt waardoor je de verandering in je lifestyle blijvend kunt integreren in je leven. 

De andere elementen die aan bod komen zijn: Voeding, Beweging, Ontspanning, Stress, Omgeving en Slaap.

We delen (wetenschappelijke) kennis, praktische tips en bespreken hoe deze elementen positief kunnen worden ingezet voor het herstel van jouw balans. 

 

"Het is fijn dat iemand je een soort van schop onder je kont geeft. Met de nieuwe inzichten kijk ik anders naar mijn leven.

Ik kan daardoor betere keuzes maken."

Kortom

Bij Anroute Coaching helpen we jou om de balans tussen inspanning (stress) en ontspanning (rust) weer terug te vinden. Niet voor even maar voor de rest van je leven.

Geen 'zweverige' aanpak maar nuchter en praktisch. Samen gaan we op zoek naar wat ervoor zorgt dat jij fysiek fitter wordt en mentaal weerbaarder en flexibeler. 

Wil jij aan jezelf werken maar kom je er niet uit? Laten we samen aan de slag gaan om je balans te herstellen zodat je gelukkiger en gezonder in het leven staat.

Coaching startpakket €249,-

De coaching is gebaseerd op het vergroten van jouw mentale wendbaarheid, weerbaarheid en flexibiliteit. Je krijgt inzicht in je programmeringen en praktische tips zodat je daarmee aan de slag kunt. Je zult anders gaan denken, handelen en omgaan met situaties. Je past veranderingen toe in je lifestyle waardoor je je relaxter, gezonder en gelukkiger zult gaan voelen.

- Online intakeformulier

- Intakegesprek van 60 minuten bij Anroute Coaching 

- Live evaluatiegesprek van 60 minuten bij Anroute Coaching 

- Op maat gemaakt advies op basis van jouw intakeformulier

- Een verslag na afloop

- Mogelijkheid op langere ondersteuning dmv extra consulten

 

"Tijdens de sessies hing er altijd een veilige, vertrouwde sfeer. Bovenal was er ook veel erkenning. Ik voelde me gehoord."

 

Coachingstraject €975,-

Tijdens dit coachingstraject gaan we samen in kaart brengen waar je tegenaan loopt. Waarbij we gaan kijken naar de oorsprong van jouw probleem. Welk patroon en welke programmering zit er achter en in welke mate heb je er last van. Het proces van herkennen en erkennen stelt je in staat je brein blijvend te herprogrammeren. We gaan er samen intensief mee aan de slag zodat je anders gaat denken en handelen wat er weer voor zorgt dat je je mentale weerbaarheid vergroot en lichamelijke klachten verminderen. Daarnaast komen de 7 elementen aan bod waardoor je veranderingen in je lifestyle toepast die ervoor zorgen dat je je relaxter, gezonder en gelukkiger zult gaan voelen. 

- 8 live coachingsessies gericht op de 7 elementen

- Een persoonlijk verslag na afloop van elk consult

- Inclusief coachingboek t.w.v. €24,95

- Tussentijdse meting en bijsturing

- Eindmeting met advies voor eventuele vervolgsessies

 

"Futloos, uitstelgedrag, kort lontje, pijntjes...Met de tips en kennis die ik van Anoek heb gekregen, ging ik de processen beter begrijpen en kon ik de controle weer terugkrijgen. Ik ben weer in balans!"

 

Coaching maatwerk

We helpen mensen die op alle gebieden aan zichzelf willen werken. We besteden veel aandacht aan het gehele plaatje, om zo jouw leven en gezondheid op alle vlakken te verbeteren. Van levensstijl tot beweging, van slaap tot ontspanning en van voeding tot suppletie. Door samen te kijken naar jouw hulpvraag en een maatwerktraject af te spreken proberen we zo het beste te halen uit jouw coachingtraject. 

 

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

 

"Anoek heeft een hele persoonlijke begeleiding en kijkt goed naar wat je op dat moment nodig hebt."

 

"De kennis over mijn brein en mijn programmeringen waren heel waardevol. Daarom weet ik nu waarom ik doe wat ik doe.

Ik maak me niet meer zo druk, ben energieker en lach weer..”